“Baia – File de istorie”

Festivalul “Baia – File de istorie” este sărbătoarea de suflet a locuitorilor comunei Baia. Acestă sărbătoare adună în fiecare an sute de localnici, din comună şi din satele învecinate, alături de fii satului, plecaţi departe, care se folosesc de acest prilej...

AFLĂ MAI MULTE

“Hora de la baia”

„Hora de la Baia” este o manifestare culturala de promovare a obiceiurilor si traditiilor autentice locale, o sarbatoare a portului si dansului popular moldovenesc. Acest eveniment include expozitii de arta traditionala, parada a costumelor populare ...

AFLĂ MAI MULTE

Primarul vă invita la festival!

Primarul comunei Baia, Mihai Cîrlan, alături de membrii consiliului local au plăcerea de a vă invita să participaţi la cea de-a XXX-a ediţie a Festivalului “Baia – File de istorie” şi a simpozionului pe teme istorice, ce se vor desfăşura în zilele de 24 şi 25 septembrie 2011. Manifestările vor include în prima zi, începând cu ora 11:00 un simpozion pe teme istorice, lansare de carte istorică, un vernisaj de pictură şi o expoziţie de carte, iar în ziua de 25 septembrie ora 12:00, punerea în scenă a unei piese de teatru, parada costumelor populare şi un spectacol folcloric oferit de artişti amatori, precum şi de interpreţi de muzică populară şi de ansambluri folclorice profesioniste din Bucovina. Vă aşteptăm cu drag!


www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene si a Guvernului României.