“Baia – File de istorie”

Festivalul “Baia – File de istorie” este sărbătoarea de suflet a locuitorilor comunei Baia. Acestă sărbătoare adună în fiecare an sute de localnici, din comună şi din satele învecinate, alături de fii satului, plecaţi departe, care se folosesc de acest prilej...

AFLĂ MAI MULTE

“Hora de la baia”

„Hora de la Baia” este o manifestare culturala de promovare a obiceiurilor si traditiilor autentice locale, o sarbatoare a portului si dansului popular moldovenesc. Acest eveniment include expozitii de arta traditionala, parada a costumelor populare ...

AFLĂ MAI MULTE

Participati la „Hora de la Baia” !

Comuna Baia va invita sa participati la „Hora de la Baia”, o manifestare culturala de promovare a obiceiurilor si traditiilor autentice locale, o sarbatoare a portului si dansului popular moldovenesc.

Manifestarea din acest an este inclusa in cadrul proiectului „Istorie si traditii in prima capitala a Moldovei”, finanta prin Programul Operational Regional 2007-2013 si se va desfasura in data de 22 Aprilie 2012.

Aceasta va include o expozitie de arta traditionala, o parada a costumelor populare din zona, un concurs de interpretare muzicala si dansuri pentru copii, alaturi de un spectacol folcloric sustinut de artisti amatori si interpreti profesionisti din judetul Suceava.


www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene si a Guvernului României.