“Baia – File de istorie”

Festivalul “Baia – File de istorie” este sărbătoarea de suflet a locuitorilor comunei Baia. Acestă sărbătoare adună în fiecare an sute de localnici, din comună şi din satele învecinate, alături de fii satului, plecaţi departe, care se folosesc de acest prilej...

AFLĂ MAI MULTE

“Hora de la baia”

„Hora de la Baia” este o manifestare culturala de promovare a obiceiurilor si traditiilor autentice locale, o sarbatoare a portului si dansului popular moldovenesc. Acest eveniment include expozitii de arta traditionala, parada a costumelor populare ...

AFLĂ MAI MULTE

Imagini mărturii de la evenimentele desfășurate între anii 2013 - 2015

Evenimentele desfășurate în comuna Baia, județul Suceava, în cadrul proiectului „Istorie și Tradiții în prima capitală a Moldovei ”, au lăsat frumoase și nemuritoare amintiri în memoria celor care au participat. Sunt imagini frumoase, imortalizate în fotografii care impresionează și bucură pe toți cei care arată dimensiunea, însemnătatea și diversitatea acestor manifestări de înaltă ținută culturală și artistică. Câteva din aceste fotografii prezintă mărturii ale festivalurilor „Hora de la Baia”, „Baia file de istorie”, „Primiți Mascații”, evenimente organizate în fiecare an în lunile mai, august-septembrie și decembrie.


www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene si a Guvernului României.